Atverti
Krepšelyje prekių: 0
Krepšelis

Elektroninės parduotuvės www.kidstar.lt Sąlygų ir taisyklių Nr. KS_2013-09-01

Priedas Nr.1_2013-09-01

 

  1. Kidstar.lt užtikrina, kad Jūsų pateikti asmens duomenys bus tvarkomi vadovaujantis "Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymu" ir kitais Lietuvos Respublikos teisės aktais, reglamentuojančiais tokių duomenų tvarkymą bei apsaugą. Mes esame įregistruoti Asmens duomenų valdytojų valstybės registre, duomenų valdytojo identifikavimo kodas P5672.
  2. Jūsų užsakymo įvykdymui būtini šie duomenys: Jūsų vardas, pavardė, prekių pristatymo adresas, elektroninio pašto adresas, telefono numeris. Žinokite, kad mes niekada neprašome Jūsų atskleisti tokios konfidencialios informacijos kaip pvz. banko prisijungimo duomenys ar pan. Užsakymo įvykdymui pilnai užtenka informacijos, kurią suvesite užsakymo formavimo metu. Mes užtikriname, kad Jūsų duomenys bus naudojami tik tokiais tikslais, kuriais yra renkami ir bus tvarkomi tiksliai, sąžiningai ir teisėtai.
  3. Pateikdami savo asmens duomenis kidstar.lt, Jūs sutinkate, kad mes duomenis kauptume ir tvarkytume kidstar.lt Sąlygose ir Taisyklėse numatytais tikslais. Savo sutikimą jūs patvirtinate pateikdami užsakymą. Jūs turite teisę nesutikti ir atsisakyti pateikti savo asmens duomenis suprasdami, kad tokiu atveju prarandama teisė pirkti šioje elektroninėje parduotuvėje.
  4. Jūs atsakote už pateiktų duomenų teisingumą ir įsipareigojate informuoti mus, jeigu jie pasikeičia. Jūs prisiimate visą atsakomybę už Jums, mums ar tretiesiems asmenims atsiradusią žalą, jeigu savo paskyroje ar užsakymo formavimo metu pateikėte neteisingus, melagingus, neišsamius duomenis ar jiems pasikeitus jų nepakeitėte.
  5. Užtikriname, kad Jūsų pateiktus asmens duomenis naudosime tik mes ir išskirtinai mūsų partneriai, su kuriais esame pasirašę sutartis ir bendradarbiaujame vykdant kidstar.lt administravimą, prekių pristatymą ir kitas, su Jūsų užsakymo pateikimu ar įvykdymu susijusias paslaugas. Įsipareigojame neatskleisti Jūsų duomenų tretiesiems asmenims, išskyrus pirmiau šiame punkte paminėtus mūsų partnerius, arba Lietuvos Respublikos teisės aktuose numatytais atvejais, kai tai padaryti yra privaloma.

Išsami informacija pateikiama Sąlygos ir taisyklės, punktas IV. (keturi) Asmens duomenų tvarkymas.

Naujienų prenumerata
Užsiprenumeruodami, sutinkate gauti naujienlaiškius iš mūsų
Mus rasite
Kontaktai
+370 680 40050
info.kidstar.lt@gmail.com
Visos teisės saugomos. © 2019